Despre noi

Povestea noastra a inceput acum aproape paisprezece ani, in ajunul Craciunului si – din punctul nostru de vedere – poate fi, pe buna dreptate, considerata un miracol. Un miracol deoarece am pornit cu mijloace modeste – si totusi am reusit nu numai sa ramanem pe piata, dar si sa ne dezvoltam activitatea. Un miracol deoarece ne-am bazat afacerea pe munca grea si totusi aceasta nu ne-a facut sa cedam. Un miracol deoarece am fost nevoiti sa strabatem toate etapele, mai mult sau mai putin conflictuale, ale adaptarii si extinderii, una cate una – si totusi am ramas impreuna.

Astazi, misiunea noastra este sa ingemanam principiile TEHNOLOGIEI, CREATIVITATII, EXCELENTEI, EXPLORARII si UNICITATII in produsele noastre, in cultura companiei si in imaginea de ansamblu. Credem ca este posibil sa imbini idealuri pozitive, precum INTEGRITATEA, COMPASIUNEA si UMORUL intr-o atmosfera generala de succes. Cand iti dai seama ca o companie prospera, in plina dezvoltare este inca preocupata de detalii si se straduieste sa-i ajute pe ceilalti sa-si atinga potentialul, atunci ai facut cunostinta cu Sothis.

Sothis este numele dat de greci unei stele care pentru vechii egipteni era neobisnuit de importanta, constituind fundamentul sistemului religios egiptean: Sirius. Sirius este steaua cea mai stralucitoare de pe cer, poate fi observata din aproape toate zonele locuite ale Pamantului si in emisfera nordica este considerata vertexul „Triunghiului de Iarna”. Cu o luminozitate de peste douazeci de ori mai mare decat cea a Soarelui, Sothis-Sirius straluceste atat de puternic, incat – in conditii propice – poate fi vazuta cu ochiul liber chiar pe timp de zi…

Oferim servicii de printing de calitate, printr-o abordare personalizata si servicii complete. Dorim sa oferim mereu clientilor nostrii o experienta cat mai complexa, de asemenea ii ajutam sa dea frau liber imaginatiei. Incurajandu-i sa fie cat mai creativi posibil. Utilizand cele mai recente tehnologii si respectand deadline-urile. Reusim mereu sa aducem la viata viziunea dumneavoastra.

Echipa reprezinta punctul nostru forte. Alcatuita din tineri profesionisti dornici sa se afirme de fiecare data. Acestia ofera un suflu de entuziastm si creativitate fiecarui proiect in parte. Astfel reusim sa va livram cele mai bune rezultate si sa aveti parte de produse uimitoare.

Hai sa printam impreuna!